Malzemeler:
- 2 bardak yulaf
- 1/2 bardak ceviz
- 1/2 bardak çiğ badem
- 1 bardak kuru meyve (kuru üzüm, minik doğranmış incir, gün kurusu vs.. )
- 1 yk Keten tohumu
- 1/4 bardak Chia
- 1/3 bardak Bal

Yapılışı:
Yulafı yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisinde önceden ısıtılımış 180 derece fırında 10 dk kadar pişiriyoruz. Daha sonra malzemelerimizi derin bir kapta karıştıyoruz. Son olarak 22*22cm boyutlarında kare borcama bastırılarak sıkıştırılır, tercihen 1 gece buzdolabında bekletilir.
Afiyet olsun.
Not: Spor öncesi enerji yiyeceği olarak tüketebiliriz.
Afiyet olsun.
Not: Spor öncesi enerji yiyeceği olarak tüketebiliriz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder