Hazırlık süresi: 15 dk
Malzemeler:
- 2 bardak yulaf
- 1/2 bardak ceviz
- 1/2 bardak badem
- 1/2 bardak antep fıstığı
- 1/2 bardak çiğ fıstık
- 1 bardak kuru meyve (kuru üzüm, siyah çekirdekli üzüm, minik doğranmış incir, gün kurusu vs.. )
- 1 yk keten tohumu
- 1 çk tarçın
- 1/3 bardak bal
- 1/3 bardak pekmez
Yapılışı:
Bütün malzemeleri karıştıyoruz.
Yağlı kağıt serili bir borcama (22*22cm) bastırılarak sıkıştırılır.
Önceden ısıtılımış 180 derece fırında 15 dk kadar pişiriyoruz. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapıyoruz.
Afiyet olsun.
Not: Granola barı spor öncesi enerji vermesi için yiyebiliriz.
Yağlı kağıt serili bir borcama (22*22cm) bastırılarak sıkıştırılır.
Önceden ısıtılımış 180 derece fırında 15 dk kadar pişiriyoruz. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapıyoruz.
Afiyet olsun.
Not: Granola barı spor öncesi enerji vermesi için yiyebiliriz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder